Recension: Fallout 4: Wasteland Workshop

För de som suktar efter mer Fallout 4 så släppte Bethesda den 12:e April ännu ett DLC att sätta tänderna i: Wasteland Workshop.

Fallout 4_20160421122443

Dansa i Neon? Eller åtminstone göra en referens till Dark Souls i Fallout? Inga problem.

Wasteland Workshop är egentligen mycket mindre än vad exempelvis Hearthfire var i Skyrim, då det varken ingår några nya uppdrag eller nya followers, men det är en okej utfyllnad i väntan på nästa stora DLC: Far Harbour som kommer nästa månad.

Det som är nytt är helt enkelt en utökning av den existerande arbetsbänken i de olika bebyggelserna. Du kan till exempel bygga i betong om du suktar efter det eller bygga burar som kan fånga olika djur och det är väl här mervärdet kommer in. För du kan nämligen fånga djur som DeathClaws (dödsklor) eller Mirelurks (myrlurkare) och dessutom kan du bygga en arena där dina innevånare likt Mad Max i Thunderdome måste slåss på liv och död mot tidigare nämnda djur. Överlever de, eller blir de djurmat? Testa och se.

Vill du ha en katt som husdjur? Nu kan du det!

Vill du ha en katt som husdjur? Nu kan du det!

Man kan om man hellre vill ha en bättre vakthund än Dogmeat även fånga in andra mindre djur såsom katter eller vanliga hundar, men de flesta djur (förutom katter) är dock alltid fientliga mot dig och din befolkning, så släpper du ut dem ur burarna får du bereda dig på en fight. Detta går att kringå genom att bygga en ”beta wave emitter” som gör så att man kan kontrollera djuren och dessutom lägga till dem som utökat försvar i bebyggelsen. Förutom detta så är det egentligen inte mycket mer med detta dlc. Det kan vara underhållande om man egentligen bara slöspelar Fallout och älskar att fixa med sin by, men det ger inte särskilt mycket mer glädje om man hellre hade velat ha mer story.

Största +
Katter som husdjur
Deathclaws vs Gunners
Neonbokstäver

Största –
Inte mycket innehåll
Inga nya uppdrag

7av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *