Minirecension: Disney Infinity 3.0 Toy Box Expansions + 3 Karaktärer

disney_infinity_3.0_Hulk_UltronDet senaste lilla tillskottet till Disney Infinity 3.0 är två små set-paket där det ena är racing och det andra ett litet äventyr. Jag fick även 3 nya karaktärer att testa!


Det första paketet är ett litet fighting-äventyr där Syndrome (skurken i The Incredibles) tycker att det är på tok för obalanserat att det finns så många hjältar och att skurkarna får alldeles för lite fokus, så han beslagtar en massa trollstavar, inklusive trollkarlen Merlins trollstav, och börjar härja runt i världen. Så det är upp till oss att jaga skurkar igenom tematiska världar, besegra bossar och samla in en hel del nya leksaker att bygga med i Toy Box-läget! I början så antog jag att det skulle ta cirka en halvtimme att klara av allt då det är ett tillägg, men det höll faktiskt i ett par timmar, framförallt då jag blev som besatt av att samla alla hemliga bonusar. Världarna känns bra uppbyggda och balanserar combat med små pussel och utforskande på ett balanserat sätt som gör att det inte blir för mycket av någon del.
disney_infinity_takeover
Den andra set-delen handlar om racing och det med råge. Den stora neutrala lobbyn är som en liten Monster Truck-arena där man kan köra runt och trixa lite. Det finns även ett par leksaker att samla upp. De övriga racen är Time Trial, Battle Race och vanliga race. Nivåerna är varierande och en riktig fröjd att köra. Från gatorna i Aladdins Agrabah till de isiga gatorna i Frost så är banorna snabba och det finns gömda bonusar och genvägar för den nyfikne. Battle-läget känns väldigt Mario Kart men med mycket färre vapen, men för ett speltillägg så tycker jag att det håller upp mot många ”Kart-Copies” som har detta som fokus i hela spelet.

Karaktärerna som jag fick nöjet att leka med är Iron Man (Hulkbuster), Ultron och Darth Maul.

Iron Man (Hulkbuster):
En riktig bjässe med hårda meleeattacker, kan flyga och även skjuta målsökande missiler mot alla fiender i närheten.

Ultron:
Narcissist-roboten med grymma beam-attacker, flygförmåga och kan kalla in en svärm av robotar till sin hjälp.

Darth Maul:
Läckra combos med sin saberstaff, kan buffa upp sig genom den mörka sidan av kraften och dashar igenom sina fiender.

disney_infinity_speedway

Det enda egentliga minuset med tilläggen är att de känns rätt dyra på cirka 149:- styck. Visst, man får en härlig upplevelse men för 149:- så förväntar jag mig lite mer. När man köper en figur för samma pris så får man åtminstone en snyggt detaljerad figur som man kan ställa i samlarhyllan, setdelen är bara en genomskinlig liten plastbit som inte är lika kul att titta på.

9av10

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *