Recension: The Witcher 3: Hearts of Stone

CD Project Reds stora epos Witcher 3 fick förra månaden sin första expansion: Hearts of Stone.

Velen

Kalla mig ”Professorn”.

När man köpt och laddat ner Hearts of Stone kan man välja mellan att starta ett nytt spel och få en redan levlad Geralt på level 30 eller fortsätta på sin egen historia, antingen genom New Game+ eller vilken sparfil man än känner för där man har lyckats levla över level 30.

Det hela börjar med ett Häxkarlskontrakt. Ett monster i kloakerna under Oxenfurt. Jobbet är simpelt, ta dig ner och döda monstret och belöningen är din. Detta uppdrag startar en serie uppdrag som tar runt 10-15 timmar att klara av och det är roliga och uttänkta uppdrag. Ovanpå det får vi för första gången träffa en mörkhyad i CD Projects värld. En del herrar från avlägsna Ofieri. Dessa herrar har uppdrag man kan åtaga sig och ger i slutändan lite trevlig loot.

Förutom huvuduppdraget får man också en del sidouppdrag och nya skattjakter, samtidigt som kartan expanderat en del och nya frågetecken dykt upp. Storyn är välgjord och känns inte som något hafsigt ihopslängt skräp utan som om det vore en del av huvudspelet. På det stora hela så är det  en välgjord och prisvärd expansion för de som önskar sig mer Witcher 3 i deras liv, det enda negativa är att jag någon gång råkade ut för en grafikbugg. Dock är det inte något som påverkade spelet så därför känns det inte som något större problem.

Största +
Intressant
välgjort

Största –
Några smärre grafikbuggar

10av10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *