Legend of Korra – Gameplay och diskussion med Maximillian

lok_screenshot_batch-one_1_06-25-141För cirka två månader sedan så utannonserades det att Platinum Games, som ligger bakom bland andra Metal Gear Rising och Bayonetta, har arbetat på ett spel om serien Legend of Korra, som är uppföljaren till serien The Last Airbender.  Serien handlar om Korra, som är den utvalda Avataren som kan använda de fyra elementen samtidigt (något som andra inte kan, då de antingen inte kan använda något alls eller ett element) och är något av en ambassadör för världens olika nationer.

Under San Diego Comic Con så fanns Platinum Games på plats och pratade lite om spelet. Youtube-kändisen Maximillian fick spendera cirka 2 timmar på att spela spelet och har i sin senaste video delat med sig av sina intryck, tankar och gameplay som ni gärna kan titta närmare på här nedan!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *