Rainbow Six: Siege utannonserat

ps4

De senaste två åren har Ubisoft chockat oss på E3 genom att avsluta sina presskonferenser med rejäla storspel. 2012 fick vi Watch Dogs, 2013 var det svenskutvecklade The Division. I år fick vi se återkomsten av Rainbow Six.

Det är sex år sedan Rainbow Six: Vegas 2 släpptes och flera år sedan vi fick se Rainbow Six: Patriots. Det sistnämnda har sedan dess skrotats och blivit pånyttfött som Rainbow Six: Siege.

Skärmavbild 2014-06-10 kl. 01.01.12

I en mycket intensiv demonstration av spelets flerspelarläge (som ni kan se nedan) fick vi se hur ett team av Rainbow Six-soldater tog sig in i ett ockuperat hus för att rädda en gisslan. Fem spelare kontrollerade Rainbow-teamet och fem spelare kontrollerade gisslantagarna. Istället för att förklara låter jag er se själva:

Fokus för spelet sägs ligga på just multiplayer, även om en enspelarkampanj är planerad också. Något släppdatum nämndes inte, men spelet ska släppas någon gång under 2015 till PS4.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *