Activision utannonserar Skylanders Trap Team

Skylanders--Swap-Force
D
en nya delen i Activisions omåttligt populära Skylanders-serie har presenterats. Det nya spelet bär undertiteln Trap Team och ska släppas till en rad format, inklusive PlayStation 3 och 4, i början av oktober.

Den stora nyheten i Trap Team är möjligheten att fånga spelets skurkar och sedan omvända dem till de godas sida. Detta med hjälp av nya kristaller som placeras i den nya Portalen som följer med spelet.

60 nya Skylanders kommer att finnas tillgängliga i spelet och 40 fiender kommer att kunna fångas. Utvecklingen till förra generationens konsoler sköts av seriens skapare Toys for Bob och PS4-versionen görs av Beenox.

Skylanders-Trap-Team-1

Räkna med ytterligare miljarder in i Activisions kassavalv med andra ord. Ser du fram emot nya Skylanders?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *