Amy Hennig går till EA och Visceral Games

uncharted3_toplogoVi har tidigare rapporterat om att Amy Hennig, creative director för Uncharted-seriern, har lämnat Naughty Dog. Det har sedan dess spekulerats i vart hon skulle hamna härnäst och nu vet vi detta.

Amy kommer att ansluta sig till EA-ägda Visceral Games. Där kommer hon återigen att få titeln creative director och hennes första projekt blir studions kommande Star Wars-spel. Avslöjandet kom via EA:s officiella nyhetsblogg.

Star Wars

Vi har vetat sedan en tid tillbaka att Visceral jobbar på ett Star Wars-spel, som en följd av EA:s avtal med Disney som ger dem exklusiva rättigheter till spel i George Lucas välkända universum.

Exakt vad det rör sig om för typ av spel är det dock ingen som vet i dagsläget. Min första tanke gick ganska naturligt till ett Uncharted-liknande äventyr med Han Solo i huvudrollen. Men egentligen vill jag se Hennig göra något helt nytt.

Amy Hennig och Visceral Games har nu många ögon på sig, vad tror du deras Star Wars-spel blir för något?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *