King köper Naughty Dog

ps4Att det varit svajigt för Naughty Dog under en längre tid kommer knappast som någon nyhet då vi för några veckor sedan avslöjade att Amy Hennig fått lämna företaget.

Nu visar det sig dock att företaget ligger så illa till att det efter en lång tids förhandlingar nu blivit uppköpta av det populära(!) mobilspelsföretaget King. För den oinsatte så ligger King bakom bland annat den moderna klassikern Candy Crush Saga som är deras största framgång och det spel som även gjorde att de blev börsnoterade häromveckan.

Naughty Dogs planerade Uncharted-spel till PlayStation 4 får alltså maka på sidan för ”The Drake Scrolls Saga”, ett nytt mobilspel som blandar äventyren i Uncharted-serien (via textrutor) med pussel och en lång rad mikrotransaktioner som är nödvändiga om du vill bli mer framgångsrik än dina vänner i spelet.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *