Ny video från The Amazing Spider-Man 2

ps4Om ett par månader är det premiär för filmen The Amazing Spider-Man 2 och givetvis kommer det ett spel med samma namn. Utvecklarna Beenox har nu släppt en video som visar upp spelet till PlayStation 4.

I videon (som du kan se här nedan) får vi ta del av flera av de nya funktionerna i spelet. Bland annat får vi chansen att spela som Peter Parker. Det ska dessutom finnas en rad olika kostymer att låsa upp, som alla kan uppgraderas individuellt med olika förmågor och egenskaper.

Är du sugen på The Amazing Spider-Man 2?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *