Mars månads PS Plus-titlar avslöjade?

psn_pss_store_network__plusFörra månaden läckte kommande titlar till PlayStation Plus ut i förtid. Nu har historien upprepats och det verkar som att gratisspelen för mars månad har avslöjats.

Det är sajten GamePointsNow som säger sig ha kommit över listan på titlarna för mars månad. Detta är samma sajt som avslöjade titlarna för februari månad och denna lista visade sig stämma, så det finns anledning att tro att även denna lista är korrekt.

Enligt sajten är detta titlarna som vi kommer att få ta del av:

Till PS3 får vi Tomb Raider och och svenskutvecklade Brothers: A Tale of Two Sons. PS Vita får Smart As… med John Cleese som berättarröst samt Tower Defense-spelet Pixeljunk Monsters Ultimate HD.

PlayStation 4 är ju alltid det stora frågetecknet för många, då det sedan konsolens lansering bjudits på helt färska titlar. Denna gång sägs det bli en nygammal titel, nämligen PS4-versionen av Housemarque-spelet Dead Nation. Vi vet sedan tidigare att spelet ska släppas till PS4, så det kan mycket väl vara så att det släpps i mars.

Sony har inte kommenterat den läckta listan än, men PS Plus-spelen för mars månad lär utannonseras ganska snart, så då får vi veta med säkerhet.

Vad tycker du om detta urval av titlar? Hoppas du att listan stämmer eller hade du hoppats på något annat?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *