Sly Cooper blir film – första trailern här

Sly_Cooper_Thieves_in_TimeSly Cooper har sedan tidigare kunnat titulera sig ”mästertjuv”, ”spelhjälte”, ”kvinnotjusare” och mycket annat. Idag har det avslöjats att han snart kan lägga till ytterligare en titel till meritlistan, nämligen ”filmstjärna”. Det stämmer, långfilmen baserad på den tjuvaktige tvättbjörnen får biopremiär under 2016. Klicka vidare för mer detaljer.

Långfilmsversionen av Sly Coopers äventyr ska enligt uppgifter följa handlingen från det allra första spelet, skapat av studion Sucker Punch. Vi kommer alltså få se Sly, Bentley och Murray i jakt på Cooper-klanens legendariska bok av tjuvtricks och den mekaniske skurken Clockwerk lär också dyka upp.

Filmen produceras i ett samarbete mellan Studio Blockade Entertainment och Rainmaker Entertainment samtidigt som Kevin Munroe står för manus och regi.

Det är samma personer bakom Sly Cooper-filmen som den kommande Ratchet & Clank-filmen, så förhoppningsvis blir resultatet lyckat för båda dessa projekt. Så länge Carmelita Fox dyker upp är i alla fall jag nöjd. Kolla in den första trailern för filmen här nedan.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *