Ny trailer för Castlevania: Lords of Shadow 2 presenterar karaktärerna

Castlevania-Lords-of-Shadow-2Det är bara en dryg månad kvar tills Castlevania: Lords of Shadow 2 släpps till PlayStation 3 och Konami har börjat smälla på den stora marknadsföringstrumman nu. En ny trailer har dykt upp som bland annat presenterar spelets karaktärer och dess röstskådespelare.

Vi återser givetvis flera karaktärer från föregångaren. Robert Carlyle är tillbaka i rollen som Dracula, mästerlige Patrick Stewart spelar Zobek än en gång och alla skurkars överman, Jason Isaac gestaltar självaste Satan än en gång. Även Natascha McElhone återvänder från föregångaren.

Bland nykomlingarna hittar vi bland andra Richard Madden, för många mest känd som Robb Stark i TV-serien Game of Thrones. Han spelar Alucard, en roll som han faktiskt gjorde även i spin off-spelet Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate.

Många Hollywood-talanger är alltså inblandade. Det återstår att se om spelet lever upp till samma nivå som sina skådespelare. Svaret får vi alltså om en dryg månad när spelet släpps. Håll utkik här på sajten efter recensionen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *