PS Plus-spel för februari avslöjade

psn_pss_store_network__plus Efter veckor av gissningar och spekulationer har Sony idag avslöjat vilka spel som blir gratis för PlayStation Plus-medlemmar i februari. Och det rör sig om ett gäng riktiga höjdartitlar än en gång.

Dynasty Warriors - 1

PlayStation Vita får den 29 januari ta del av både Modnation Racers: Road Trip och Dynasty Warriors Next. Dessa ersätter Blazblue Continium Shift, Sonic & All Stars Racing Transformed och GTA: Liberty City Stories.

På PlayStation 3 får Remember Me och DmC: Devil May Cry lämna plats för två förstapersonsskjutare i form av BioShock Infinite och Metro: Last Light. Även dessa titlar blir tillgängliga den 29 januari, alltså redan nästa vecka.

Metro - 3

Till PlayStation 4 får vi en titel som redan skrämt livet ur flertalet PC-spelare, nämligen skräckspelet Outlast. Spelet har i sin PC-utgåva plockat hem mängder av höga betyg och nu får alltså även PS4-ägare chansen att ta sig an rollen som journalisten Miles Upshur, som undersöker mystiska händelser på ett övergivet mentalsjukhus.

Outlast blir tillgängligt för nedladdning den 5 februari.

Vi kan med andra ord se att den senaste tidens läckor och spekulationer visade sig stämma överens helt och hållet. Vilket spel ser du mest fram emot?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *