Recension: Skylanders: Swap Force (PS4)

Skylanders--Swap-ForceActivisions Skylanders-serie har gått från klarhet till klarhet sedan lanseringen för två år sedan. Pengarna rullar in i en aldrig sinande ström och nu har årets upplaga, kallad Swap Force, kommit till PlayStation 4.

Swap Force - 3

Det skall sägas direkt att Skylanders: Swap Force till PS4 är exakt samma spel som till PS3. Startpaketet innehåller samma figurer, nivåerna är desamma och så vidare. Den stora nyheten med årets upplaga är att jag nu kan kombinera delar från olika Skylanders för att skapa nya kombinationer som i sin tur öppnar upp nya vägar genom spelet.

Detta kan kännas som ett girigt sätt att tjäna mer pengar men faktum är att konceptet är riktigt underhållande. Som vanligt finns det fortfarande stöd för alla dina gamla Skylanders-figurer också och det är riktigt kul att se mina figurer från Spyro’s Adventure dyka upp i det nya spelet.

En annan ny funktion är en väldigt efterlängtad sådan. Karaktärerna kan nu nämligen hoppa för första gången, vilket kan kännas som ett trivialt tillskott men som faktiskt gör spelet betydligt bättre.

Swap Force - 1

I vår recension av PS3-versionen klagade Joel lite på att grafiken var ganska suddig och lågupplöst. Detta är som tur väl är inget problem med PS4-versionen då grafiken är skarp och kristallklar och de extra texturerna på karaktärerna gör att de liknar sina fysiska motsvarigheter ännu mer, vilket är riktigt trevligt.

Swap Force är den hittills bästa delen i serien och även om konceptet kanske inte utvecklats i någon större utsträckning har det slipats närmare perfektion än någonsin tidigare. För en mer djupgående recension av spelet är det bara att klicka sig vidare till Joels recension av PS3-versionen.

Största +
Långt och varierat äventyr
Snyggt och skarpt
Farligt vanebildande för samlaren

Största –
Farligt vanebildande för samlaren
Inte så många förändringar som man skulle önska

8av10

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *