Här är Lightning i Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

final_fantasy_lll_3Vi har tidigare berättat om Lightning och hennes många kostymer i sitt nya spel som släpps nästa år men för den som inte kan få nog av karaktären så har Square Enix nu bekräftat att hon kommer att finnas med i Final Fantasy XIV: A Realm Reborn.

Du kommer via ett så kallat ”Full Active Time Event” att kunna träffa på Lightning och om du klarar av detta så får du tillgång till vapen och utrustning från hennes nya spel, Lightning Returns: Final Fantasy XIII. Vill ni se en trailer på hur det hela ser ut så kan ni klicka er vidare så finner ni den nedanför.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *