Metal Gear Solid: The Legacy Collection trailer

En trailer har släppts på den kommande Metal Gear Solid samlingen till Playstation 3, som kallas Metal Gear Solid: The Legacy Collection. Den samlingen kommer innehålla alla spel som räknas som de officiella delarna i storyns tidslinje, så inget Portable Ops med andra ord. Samlingen släpps den 9e Juli i Amerika men inget tycks vara sagt om en Europeisk version. Vi håller er uppdaterade, men för en komplett lista och trailer kan ni klicka vidare.

Samlingen kommer innehålla följande spel: Metal Gear, Metal Gear 2: Solid Snake, Metal Gear Solid, Metal Gear Solid: VR Missions, Metal Gear Solid 2: HD Edition, Metal Gear Solid 3: HD Edition, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, Metal Gear Solid: Peace Walker, och den interaktiva serien Metal Gear Solid: Bande Dessinée och även Metal Gear Solid 2: Bande Dessinée.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *