Call of Duty: Ghosts får en ny trailer

Call of Duty: Modern Warfare 3Activision har släppt en ny trailer från Call of Duty: Ghosts och den här gången visar de upp lite av godsakerna du kan ta del av om du väljer att förhandsboka den här titeln. Om du äger Call of Duty: Black Ops II så kan du ta del av ett exklusivt skin till ditt vapen genom att förhansboka det nya spelet.

Call of Duty: Ghosts släpps till PlayStation 3 den 5:e november och en version till PlayStation 4 är också bekräftad men den har ännu inget datum. Klicka er vidare om ni är intresserade av den nya trailern med förbokningsbonusen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *