Tävling: Vinn en gratis månads Playstation Plus

psn_pss_store_network__plus

Playstation Plus kommer med många förmåner: exklusiva demon/betatester för kommande spel, rabatter på många utvalda titlar, automatiska uppdateringar till spel och system, onlinelagring av dina sparfiler och massvis med gratis spel!

För 480kr så har du Playstation Plus och alla dessa förmåner i ett helt år och utbudet skiftar från månad till månad. Gratis-spelen som erbjuds håller hög standard och ligger över 70 på metacritic, just nu så finns till exempel Hitman Absolution och Catherine att ladda ner till ditt system och spela, båda mycket underhållande spel!

Vi har i samarbete med Sony beslutat oss för att lotta ut 10st gratismånader och det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är att skriva en rad i den här tråden på facebook vad du gillar mest med Playstation Plus och om det finns någon tjänst du skulle vilja lägga till om du kunde?

Vi kommer slumpvis att dela ut gratismånaderna en tid framåt tills de tar slut, så passa på att skriv redan nu!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *