Så här börjar kampanjen i Lost Planet 3

lost_planet_3För ett tag sedan bekräftades det att Lost Planet 3 blir något försenat men det hindrar dock inte Capcom från att släppa nya trailers från spelet och den här gången visar de upp lite hur kampanjen för ensamma spelare kommer att börja. Som vanligt är det massor av snö och gigantiska monster som står i spelarnas väg.

Lost Planet 3 släpps den 30:e augusti till PlayStation 3 och för den som gillade föregångarna så verkar det helt klart bli ett grymt spel. Kolla in den nya trailern från kampanjen genom att klicka dig vidare på den här nyheten.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *