Här är tre nya trailers till Grand Theft Auto V

gta_toplogoMånga har väntat på den här dagen men nu har Rockstar äntligen släppt de tre utlovade trailers till Grand Theft Auto V som varit planerade och efterlängtade ett bra tag. Karaktärerna Michael, Franklin samt Trevor har fått varsin trailer och varje av dessa är klart sevärda för de som väntar på spelet.

Grand Theft Auto V kommer att släppas till PlayStation 3 den 17:e september och om ni trycker er vidare nedanför så kan ni se alla tre av dessa trailers genom att klicka och välja själva vilken ni vill kolla på.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *