Trailer för Lobo i Injustice: Gods Among Us

Injustice_Gods_Among_UsWarner Bros och Neather Realm Studios bekräftade för att tag sedan att Lobo kommer att vara den första av fyra stycken planerade karaktärer till Injustice: Gods Among Us. Nu har de släppt en trailer där de visar upp karaktären närmare och där man får se lite vilka rörelser han kan använda sig av.

Lobo släpps i PlayStation Store den 7:e maj och kommer vara gratis för de som har köpt säsongsbiljetten varav alla andra får betala för att kunna ladda ned honom. Spana in trailern med Lobo genom att klicka dig vidare på det här inlägget.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *