Trailer från det nya materialet till Assassin’s Creed III

assassins_creed_3Ubisoft har släppt en trailer från The Tyranny of King Washington: Redemption som är det sista i den här trilogin med material som släppts under ett antal månader nu. Nu får vi alltså veta fortsättningen i sagan om den onde Washington.

Det här materialet kommer vara gratis för de som har köpt Season Pass till Assassin’s Creed III medan övriga får betala för det och det kommer att släppas under morgondagens uppdatering av PlayStation Store. En trailer för materialet kan ni se nedanför.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *