Utvecklarnas favoritstrid i Tomb Raider

tomb_raiderDet är någon månad sedan Tomb Raider släpptes nu men det hindrar dock inte Square Enix från att fortsätta släppa trailers till spelet. För någon vecka sedan så kom det ut en video med utvecklarnas favoritmoment i spelet när det gällde klättringen och den här gången är det deras favoritstrid som visas upp.

Tomb Raider finns som sagt i butik och i PlayStation Store sedan ett tag tillbaka men om ni fortfarande inte är övertygad om att det är ett riktigt toppspel (Marie på redaktionen gav det 5/5 i sin recension) så kan ni spana in trailern nedanför.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *