Playstation All-Stars Battle Royale’s nya patch skapar problem

Superbot har släppt en patch till Playstation All-Stars Battle Royale med målet att fixa nätkoden och samtidigt balansera lite karaktärer. Dock gick det inte som väntat och patchen har ställt till med stora problem för de flesta spelare, främst de som har spelet som Digital Download och inte på skiva. Problemen varierar mellan att det inte går att spela online till att spelet fryser fast på diverse ställen under spelet, så som i introtexten eller i arkadläget.

När vi får en lösning är ännu oklart, då Superbot först måste skapa en ny patch och sedan skicka den till Sony som i sin tur lägger in den i systemet. Hela processen kan ta upp till en vecka, vilket betyder att problemen kommer att finnas kvar under den tiden. Dock så ska lokal multiplayer fortfarande funka utmärkt (så vida spelet inte hänger sig innan du kommer så långt, vill säga).

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *