Äntligen: Viasat lanserar Viaplay för PS3

En sak som jag efterfrågat ända sedan jag startade PS3Sverige för snart fyra år sedan är streamingtjänster. Bättre sent än aldrig heter det och Viasat blir det första företaget att lansera sin Play-app för PS3. För att detta ska fungera krävs dock att användaren har ett Playstation Plus-konto samt ett aktivt Viaplay abonnemang. Detta ger oss dock tillgång till all film och sport som Viasat har. Har man inget Playstation Plus konto går det fortfarande bra att hyra film via appen och troligtvis att köpa enskilda matcher till t.ex. Champions League.

Härliga nyheter och nu hoppas vi att SVT, TV4 osv hakar på så vi får fler kanaler!

 

Viaplay-applikationen kommer enkelt kunna laddas ner från Playstation Networks start meny →TV/Videotjänster → ”Mina Kanaler” på en internetuppkopplad PlayStation®3. För att få tillgång till Viaplay behöver användaren ett PlayStation®Plus abonnemang. PlayStation®3 användare utan PlayStation®Plus abonnemang kan ladda ner och titta på hyrvideo via Viaplay appen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *