Ny MAG trailer!

mag
Det har gått ett tag sen de dykt upp någon info kring Zipper Interactives kommande multiplayer i dess sanna bemärkelse; Massive Action Game(MAG). Men nu har det äntligen dykt upp lite nytt material som även visar lite gameplay. Man rapporterar nu att man även fått det att fungera med 256 spelare, vilket verkligen kommer bli massivt! Av filmsnutten att döma är det en riktig godbit vi Playstation 3 ägare har att vänta!
Sen E3 2008 har Zipper lämnat ossmed en futtig ynka teaser för MAG, men nu kan vi alltså ta en titt på den nya trailern:

Källa

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *