Ny trailer från Street Fighter X Tekken till Vita

Att spelmässan GamesCom går av stapeln just nu lär knappast ha undgått någon. Under Capcoms presentation nyss så visade de upp en ny trailer till det kommande Street Fighter X Tekken till PlayStation Vita och det ser ut att utnyttja konsolens unika egenskaper på ett exceptionellt sätt. Nedladdningsbart material som du köpt på PlayStation 3-versionen kan även användas på din bärbara konsol och du kan även utmana de som äger den stationära versionen via din PlayStation Vita. Street Fighter X Tekken till Vita släpps den 26:e oktober och den nya trailern kan ni se nedanför.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *