Playstation All-Stars Battle Royale Beta

Det finns en beta-version av spelet som just nu skickas ut till utvalda Playstation Plus-medlemmar! Om du har tur att bli utvald så kommer det att komma ett mail med en kod som du kan lösa in i Playstation Store för att dra ner den cirka 350 MB stora betan.

Det är dock osäkert om koderna skickas ut endast för den amerikanska versionen eller om vi i Europa också år den. Skulle du ha tur nog att få en kod men inte kan lösa in den i den svenska PSN-storen, så testa att skapa ett amerikanskt konto och lös in den där!

Har någon av er fått någon kod? Kommentera gärna och berätta vad era första intryck är!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *