Byte av Chefredaktör på PS3Sverige

Efter att för några veckor sedan haft ett möte mellan oss som arbetar med PS3Sverige så kom vi fram till att nuvarande chefredaktör Christofer Stäke inom en snar framtid kommer att flytta till Tyskland samt ha brist på tid vilket innebär att han inte längre kommer att behålla sin nuvarande position. Vi kom gemensamt fram till att jag, Joel Brage, kommer ta över rollen som chefredaktör på sidan medan Christofer kommer sköta övriga bitar så som webbdesign med mera då han får tid över. Detta kommer dock inte betyda mycket för er då vi kör på i minst lika högt tempo som innan. Så önska mig lycka till nu alla läsare, vi har ett fantastiskt år framför oss med både PlayStation Vita och PlayStation 3!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *