Gravity Rush får datum och trailer

Sony bekräftade idag att de kommer att släppa Gravity Rush i Europa den 13:e Juni. Tidigare var det tal om att spelet ej skulle få någon fysisk utgåva vid våra breddgrader, detta rykte visade sig lyckligtvis vara falskt då Gravity Rush kommer att dyka upp både på PlayStation Network och i butik. Spelet ser helt klart väldigt intressant ut av det som visats från det och om man gillar plattformsspel så bör det vara ett givet val. Sony passade även på att lansera en trailer från spelet som ni kan se nedan.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *