Uncharted: Golden Abyss får Multiplayer

Vid ett event som Sony hade förra veckan så råkade en av utvecklarna till spelet läcka ut att en patch som innefattar Multiplayer är på väg till Uncharted: Golden Abyss. Det enda som är känt i dagsläget att det enligt Sony kommer att bli ”en annorlunda upplevelse” och med det uttalandet så kommer Multiplayerdelen förmodligen inte fungera som i de två tidigare spelen till PlayStation 3. Om denna patch kommer finnas tillgänglig vid releasen eller om den kommer att släppas senare är heller ej känt. Förmodligen får vi mer information om detta inom kort.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *