Naughty Dog utannonserar The Last of Us

Det är söndagen den 11 december, undertecknad har precis vaknat ifrån sitt födelsedagsfirande och vaknar till en bättre värld… Vadan denna uppenbarelse tänker ni? Jo det ska jag tala om; Naughty Dog presenterar en ny titel. Naughty Dog är utan tvekan en av världens mest talangfulla studio och deras alster har alltid förknippats med kvalitet. Nu verkar det som att man väljer att stoppa herr Drake på hyllan till förmån för en helt ny hjälte. Titeln på spelet är The Last of Us och utlovar en fantastisk post-apokalyptisk historia. Trailer återfinns nedan, håll till godo.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *