Chris’ Julklappstips

Att köpa en present till en spelintresserad person är inte alltför svårt! Särskilt inte när du har oss på PS3Sverige att hjälpa dig. Nedan följer min lista på spel jag tycker skulle vara grymma julklappar för den gamer du har i huset. 

 

Rayman : Origins

Ett plattformspel som åtminstone tog mig tillbaka till känslan av gamla plattformsspel när man var yngre. Upp till fyra spelare kan vara med och spela vilket är perfekt nu i jultiden. Konceptet är enkelt och tydligt men utförandet är fem stjärnigt. Det här är ett spel som vem som helst kan uppskatta och jag menar på att det är ett säkert kort och en grym julklapp för den inbitna spelnörden!


 
 

Battlefield 3

Med ett massivt multiplayer-läge, CO-OP och en spännande singleplayer story så är Battlefield 3 mitt val för årets FPS-spel och det är också ett spel jag lagt över 100 timmar på och fortfarande har saker kvar att låsa upp! Det här är spelet för den lagmedvetne spelaren som uppskattar strategi, tempo och variation.
 

 
 

Uncharted 2 : Among Thieves

Efter de fyra gånger jag spelat igenom spelet så har jag en bestämd åsikt om att det här är ett av PlayStation 3’s bästa äventyrsspel! Du har charmiga, underhållande karaktärer med variation och en spännande story som lyckas överraska dig gång på gång. Något som nämns ofta med Uncharted-serien är att även de som inte sitter och spelar själva men istället tittar på sugs in i storyn och sitter även de fastklistrade. Multiplayern är kanske inte så relevant nu idag när det tredje spelet i serien kom ut i år men eftersom det går att hitta Uncharted 2 : Among Thieves så billigt så är det bara att fortsätta äventyret med Uncharted 3 : Drake’s Deception!
 


 

InFamous 2

… Är det andra spelet i serien och utvecklarna Sucker Punch mest kritikerrosade spel på PS3. InFamous-spelen har en slags serietidnings-vibb till sig och du spelar som karaktären Cole McGrath ; en vanlig kille som tidigare jobbade som cykelbud i staden men nu är en fullblodad superhjälte efter en olycka med en leverans som innehöll något som förändrade hela hans liv.
 

 

Sony Wireless 7.1 Headset

Letar du efter ett nytt headset eller önskar du att din sambo kunde ha det där oljudet för sig själv när han/hon spelar? De här hörlurarna har en prislapp som kanske går över julklappsbudgeten men de är hur som nämnvärda. Det är ett par trådlösa (bluetooth) hörlurar med en inbyggd mikrofon, 7.1 surround- och stereoljud. Batteritiden är över 5 timmar och de laddas via mini-USB. De sitter bra på huvudet och är väldigt bekväma. Headsettet går även att använda med din PC (OBS! Ej Xbox 360). Jag har själv dessa hörlurar och är riktigt, riktigt nöjd med byggkvalitén, ljudet och prestandan i övrigt.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *