Joels Julklappstips

Vi på PS3Sverige tyckte att det var en utmärkt idé att göra julklappslistor där vi tipsar om spel man kan önska sig på julafton indelat i olika kategorier. Vi kommer även tipsa om vilka spel vi ser fram emot mest nästa år till både PlayStation 3 samt PlayStation Vita. Joel är först ut med sina tips som ni kan läsa här nedan.

Guldkornet

Uncharted 3: Drake’s Deception är årets enligt mig bästa spel och ett givet val inför julen. Köper du detta spel i julklapp så tvivlar jag på att den som tar emot gåvan blir besviken, mer självklar rekommendation kan jag inte ge.

Rekommenderad åldersgräns: 16 år

För de yngsta

Ratchet and Clank: All 4 One är ett utmärkt val för de lite yngre spelarna samt äldre som fortfarande har barnasinnet i behåll. Spelet lämpar sig extra mycket till de som har syskon i liknande ålder då upp till fyra stycken kan spela samtidigt. Då spelet är på Svenska och har en relativt låg svårighetsgrad så passar det även de allra yngsta då det är mycket lätt att lära sig.

Rekommenderad åldersgräns: 7 år

Budgetvalet

Star Ocean: The Last Hope International är ett spel som har nästan två år på nacken men som nu går att få tag på för runt 200:-. Har du många personer att köpa julklappar till så är detta ett mycket bra budgetval som ger många timmars härlig rollspelsunderhållning. Enligt mig är detta det bästa spelet i genren som finns att tillgå på PlayStation 3 i dagsläget. En stabil handling samt ett underbart Soundtrack signerat Motoi Sakuraba så är detta ett spel man bara måste äga om man är intresserad av rollspel.

Rekommenderad åldersgräns: 12 år

Ser fram emot mest nästa år

PlayStation 3:

Då jag är en stor rollspelstorsk så ser jag fram mest emot Tales of Graces F mer än något annat spel under nästa år. Tales-serien har alltid haft en jämn och bra kvalitet och mottagandet av denna titel har varit minst sagt stort i Japan där det först släpptes till Nintendo Wii men nu uppdateras till PlayStation 3 och får Engelsk översättning.

PlayStation Vita:

Detta lär knappast komma som någon överraskning men Uncharted: Golden Abyss är det givna valet för mig på konsolens releasedag och av de Trailers att döma så ser detta verkligen ut att bli något i hästväg och så mycket som jag älskar serien så tvivlar jag på att jag lär bli besviken!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *