Trailer till BlazBlue: Continuum Shift Extend

Aksys har släppt en ny trailer till BlazBlue: Continuum Shift Extend som är en uppföljare till förra årets BlazBlue: Continuum Shift II. Bland nyheterna kan jag nämna att Relius Clover (äntligen!) blir spelbar samt att det kommer läggas till lagbaserade strider över PlayStation Network samt ny handling och ett läge vid namn Unlimited Mars Mode som ska vara mer utmanande om man spelar själv.

Jag personligen anser BlazBlue: Continuum Shift vara tidernas bästa fightingspel så mina förväntningar på uppföljaren är enorma! Spelet kommer att släppas till PlayStation 3 samt vara en releasetitel till PlayStation Vita i Japan och vid ett senare tillfälle i övriga världen.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *