Store uppdaterat… fortfarande inget Dungeon Defenders

Det fantastiskt underhållande Tower-defence spelet Dungeon Defenders lyser fortfarande med sin frånvaro på Playstation Store och det börjar kännas segt att vänta. Spelet släpptes för ett par veckor sedan till Steam, Xbox Live samt Playstation Store i USA, men enligt utvecklarna är det Sony’s Europa avdelning som håller spelet borta ifrån butiken. Så varför de europeiska rutinerna ska ta över tre veckor längre än de amerikanska är ju en fråga vi kan ställa oss i minst en vecka till dessvärre. Som tur var är råder det ju ingen brist på spel just nu.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *