Gamex: Diablo 3 regerar!

En av de största publikdragarna på mässan var som jag nämnt tidigare Blizzards montern där inget mindre än Diablo 3 visades upp. I skuggan av de ganska solida ryktena om att Blizzard tittar på möjligheten att porta spelet till konsol så väljer jag att hylla spelet, även om det än inte utannonserats till PS3. Många har varit skeptiska till Diablo 3, inte minst på youtube, man har angripit en del detaljer men det som jag personligen var mest rädd för var deras val av grafisk stil. En frångång ifrån det mörka till ett mer World of Warcraft-tecknad och färgglad version. Det tog mig dock ca 30 sekunder att släppa den skepsisen och helt enkelt älska det jag såg. En fantastisk vacker bild målas upp framför mina ögon och jag håller varenda tumme jag kan se för att Blizzard släpper detta till PS3!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *