Gamex-tävlingen avslutad!

Då var det dags att meddela vinnarna i vår ”enkla” Uncharted-quiz. Vi har inte helt oväntat två Stockholmare som både kunde sin Uncharted-historia och var sugna på att besöka Gamex. De lyckliga vinnarna är Johan Löfblad och Mårten Nylen! Gratulerar till er gossar och hoppas vi ses på Gamex! Svaret på frågorna kan du läsa längre ner och för er som vann, kolla era mailboxar.

 • Fråga 1: I Uncharted 2: Among Thieves ”åker” Drake tåg för att njuta av Andernas vyer, hur många vagnar måste vår hjälte färdas över/genom/förbi?
  Svar: 21 stycken.
 • Fråga 2: Nathan Drake använder sig utan diverse fraser när han kämpar mot ondskan. En av dessa är “Kitty got wet”, vem myntade egentligen det uttrycket?
  Svar: Cooper North, son till röstskådespelaren Nolan North som gör rösten till Drake.
 • Fråga 3: Nathan är en mogen hjälte som känner till vikten av att ta det lite lugnt ibland, även om stressen (krig och ond bråd död) står för dörren. Vid ett tillfälle bestämmer han sig för att leka en populär barnlek med sin sidekick. Vilken lek är detta?
  Svar: Marco Polo, när han och Cloe befinner sig ovanpå hotellet kan man bada i poolen och då inträffar detta.
 • Fråga 4: Trophyhunters belönas rikligt i Uncharted-serien, vad låser du upp om man tar Platinum i Uncharted 2: Among Thieves?
  Svar: Två multiplayerskins, ett för Marco Polo och ett för Djingis Kahn.
 • Fråga 5: En av röstskådespelarna delar namn med en skräckfilm, vad heter filmen?
  Svar: The Exorcism of Emily Rose
 • Fråga 6: Under sitt första äventyr hittar Drake en Ubåt, i ubåten studerar han två kartor. En av dessa är ifrån Wehrmacht och har en betäckning, vilken?
  Svar: UK2642
 • Fråga 7: I första spelet har Drake på sig en våtdräkt, denna innehåller en referens till en av Naughty Dogs andra spelserier, vilken?
  Svar: Ottsel står det på hans våtdräkt och är en blandning mellan utter och vessla, alltså det djur som Daxter är, i serien, Jak and Daxter.

Som avslut måste jag passa på att fråga er, var denna quiz för svår?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *