Battlefield 3 tillgängligt på PSN nu på fredag

Är du killen eller tjejen med den där riktigt stora hårddisken till din PS3:a och har hajpen för Battlefield 3 tagit dig? Då kanske du ska fundera på att ladda ner spelet till din PS3:a istället. Nackdelen här är att du måste vänta tills på fredag och prislappen tar en uppsving med någon hundralapp men köper du spelet den här helgen så får du Back To Karkand-paketet gratis med din digitala utgåva! Spelet släpps i butiker runtom i Sverige imorgon (inatt för de butiker med nattöppet) som vanligt.

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *