Det blir inget gratis BF 1943 till PS3 versionen av BF3


Det var under årets E3-mässa som Electronic Arts utlovade tillsammans med Sony att ; alla de som köper Battlefield 3 till PS3 kommer att få Battlefield 1943 med på Blu-Ray skivan. Såhär kommer det inte längre att bli dock. För ungefär en månad sen så gick EA och DICE ut och lovade PS3-ägare att all DLC för BF3 kommer att komma en vecka tidigare till PS3 och före alla andra (likt hur Activsion och Microsoft har det med Call Of Duty). Detta är då istället för gratiskopian av BF 1943 visar det sig.

Det sa dom aldrig då och detta är något vi fått vetskap om nu precis innan release. Detta är inte det enda som Electronic Arts har klantat sig med i samband med launchen av BF3 ; dåliga servrar för X360-versionen som konstant krashade, norska EA försökte manipulera recensioner av spelet och EA världen över har vägrat att skicka ut konsolversionen på grund av en patch som skulle komma i samband med release som i sig skulle fixa ett antal par buggar i spelet. Nämnvärt om den sista punkten är att patchen redan funnits tillgänglig för nedladdning sen i början av veckan.

 

Källa: Giantbomb.com

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *