Den ultimata FPS-simulatorn

Förra veckan så släppte brittiska tv-programmet The Gadget Show en teaster-trailer som visade upp spelet Battlefield 3 med en otrolig FPS-simulator – spelaren blev minst sagt ett med spelet. Idag släpptes hela showen som visade hur allting gick från idé till verklighet. Allt från dynamiska LED-lampor som kopierade ljuseffekterna i spelet till paintballgevär som avfyrade skott mot dig då fienden i spelet gjorde det och mycket mycket mer som gjorde inlevelsen så realistisk att det här är en FPS-älskares våta dröm. En hemlig gäst dyker upp i slutet av videon, en viss man som varit med och konsulterat DICE i skapandet av Battlefield 3.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *