Fakta säger… Silent Hill 1

silenthill_1

Konami har nu avslutat allas spekulationerna om vad det är för ny Silent Hill titel man arbetar med och precis som vi misstänkte handlar det om en nyversion av Silent Hill 1. Spelet kommer att få undertiteln Shattered Memories och utannonserades bara till Nintendo Wii. Nu får vi Playstation-ägare lite upprättelse, för Konami har nämligen även en PSP och PS2 version under utveckling.

Riktigt goda nyheter för oss med en bakåtkompatibel PS3:a men andra ord! Alla tre versioner kommer att släppas redan till hösten och det verkar vara en väl genomarbetat version som kommer till oss i höstmörkret. Storyn ska tydligen modifierats, nya pussel, nya ledtrådar, ny dialog och annat gott. Men som vi sa redan när ryktet nåde oss, kommer Climax kunna levererar samma standard som Team Silent på Konami gjorde?

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *