Beslutsångest: Välj din dogtag i Battlefield 3


I den Battlefield 3-feber vi lever i (och vissa av oss som levt med febern sen flera år tillbaka) så är det väldigt välkommet med färska bilder och klipp från spelet. Dogtags blev lite av en samlarnisch i Battlefield : Bad Company 2 där du tog din fiendes dogtag/namnbricka när du dödade honom med din kniv. Samma sak gäller i Battlefield 3 men nu har konceptet blivit något mer artistisk.

Din dogtag blir din profilbild i spelet och visas varje gång du dödar en fiende i motståndarlaget. Du kan välja dogtag i menyn där du även väljer camoflauge till din soldat, vapen med mera. Alla kommer inte att finnas tillgängliga från början, det är något som du måste låsa upp och det görs genom att du spelar multiplayern och vissa dogtags låses upp utefter specifika mål och antal kills, reparationer, återupplivningar etc. Nedanför hittar ni en rejäl bildlista på alla de dogtags som kommer finnas med i spelets multiplayer. För er som förbokat spelet så kommer ni få fem stycken unika och exklusiva dogtags med spelet.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *