Sony utsatta för mindre hacker-attack

Vi hade hoppats att hacking var ett avslutat ämne för oss på PS3Sverige men ack så fel vi hade. Idag meddelar Sony via den europeiska playstation-sidan att lite mindre än 0.1% av PSN-kontona kan ha kompromissats. Det jubelidioterna bakom attacken möjligen kan ha kommit över är din mail och ditt lösenord, alltså inte några kontokortsuppgifter eller dylikt. Har ditt konto utsatts har Sony tillfälligt spärrat det och kommer ombe dig byta lösenord. Skulle det mot förmodan vara några vidare problem lovar de att ersätta evetuella utgifter som gjorts via ditt konto. Snabb reaktion ifrån Sony med andra ord, men tråkigt att sånt här händer.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *