En genomgång av Grand Bazaar och Operation Firestorm

Battlefield 3 närmar sig release och betan för spelet släpptes förra veckan på PSN, vad tycker ni läsare om spelet och betan? Det har endast visats två banor från spelets multiplayer än så länge – framtills nu : Grand Bazaar är en infanterifokuserad multiplayerbana belägen i en mellanösterninspirerad stad med öppna gator och torg, gränder och höjder och sänkningar i terrängen. En perfekt bana för rush, team deathmatch och conquest och även en bana enligt mig som skulle göra sig mycket lämplig för de kommande tävlingarna i Battlefield 3. Den andra banan är en klassiker vid namn Operation Firestorm från Battlefield 2. Se båda videos här nedanför och hör Patrick Bach (som vi tidigare i år intervjuade på Dreamhack) kommentera och spela PS3 versionen av Grand Bazaar och Alexsander Gröndal spela Operation Firestorm (PC).

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *