Nytt PixelJunk spel – 4am

Trött på musikspel som inte låter dig skapa och inte tillför något nytt till genren? Utvecklarna borta på Q-Games och skaparna av den hyllande PixelJunk-serien släpper nu det senaste spelet i serien : 4am. Kort och koncist i namnet men med ett djupt skapande när det kommer till musik. Se en kort trailer och utvecklarnas egna förklaring vad just 4am är för ett typ av spel.

 

”4am is that deep night hour. In clubs, the music drifts to a new level entering a deepened state that often seems removed from reality. Whether you’re in a club or not, 4am always feels like the night has gone on forever, where there’s still that little bit of time left before dawn”.

 

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *