Ny Skribent: Joel Brage

Hej!

Joel heter jag och jag är ny som skribent på Ps3Sverige. Jag är 28 år gammal och bosatt i Jönköping, har sysslat med spel sedan jag var 7 år gammal och fick mitt första Nintendo 8-bitars. Sedan dess har intresset bara växt och jag är idag ägare av en stor mängd konsoler men då hjärtat brinner lite extra för just Playstation 3 så sökte jag den här tjänsten.

När det gäller spel så spelar jag i stort sett alla genrer utom sportspel och favoritspelen är Xenogears, Chrono Trigger och Final Fantasy VI. Förutom spel så gillar jag även att umgås med vänner, lyssna på musik och då främst lite äldre saker från 60-70-talet som exempelvis The Beatles och Bob Dylan.

Min uppgift på Ps3Sverige lär främst vara att leverera välskrivna recensioner samt att posta nyheter som rör Playstation 3 och PS Vita.

Jag ser detta jobbet som en chans att utvecklas som skribent och förhoppningsvis tillföra bra texter som ni kommer njuta av att läsa.

/ Joel

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *