Kan det här vara något för framtiden?

En av de mest intressanta människorna på YouTube i min mening är 25 åriga Freddie Wong, en amatörfilmskapare från USA som har ett eget litet produktionsbolag där de gör alla möjliga sorters kortfilmer. I hans senaste video så handlar det om spelvärldens framtid och en spontan tanke om hur den kan se ut. De jobbade tillsammans med Insomniac Games under en dag för att ha med en av deras mest ikoniska fiendekaraktärer och de använder sig även av en PlayStation Move Sharpshooter i videon.

 

Vad tycker ni? Ett gevär i händerna likt PS Move Sharpshooter och ett Sony 3D Headset (HMZ-T1) på huvudet, är det något ni kan tänka er i framtiden när ni spelar FPS-spel?
 
 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *