Ny info för Battlefield 3

Jag börjar känna mig lite som vädermännen på TV vid det här laget, är det Battlefield 3 nyheter så är det troligtvis min nuna som dyker upp. Nu under PAX 2011 så har det dykt upp lite mer information om Battlefield 3’s multiplayer och mer exakt om de alternativ du har som soldat ute på slagfältet när det gäller tekniska prylar och tillbehör. 
 
Vi börjar med EOD roboten, här är de egenskaper den har:

  • Den är portabel och den placeras på marken av en soldat (endast engineer-klassen).
  • Efter att spelaren har placerat roboten på marken så byts vyn till robotens inbyggda kamera.
  • Roboten har möjligheten att armera och desarmera M-COM stationer.
  • Fienden kan förstöra roboten.
  • Den kan reparera fordon men den kan också användas för att skada fiendens genom att använda en slags blåslampa.
  • Du kan när som helst välja att avaktivera roboten, gå ur det kameraläget och fortsätta striden som marksoldat. Om önskas så kan du välja att gå tillbaka till att använda roboten. Den kommer inte automatiskt förstöras som UAV helikoptern i Bad Company 2.

 

Härnäst är det dags att prata om en radiosändare som fungerar som en spawn-punkt. För er som spelat som Tacticians i Killzone 2 så är detta säkert väldigt välkommet! Den fungerar även på samma sätt : placera den vart du vill och ge ditt squad/grupp möjligheten att spawna på den vart och när som helst. Fienden kan däremot förstöra radiosändaren, så placera inte ut den där fienden tydligt kan se den. Som i Bad Company 2 så kommer det även i Battlefield 3 finnas en slags UAV, nu är det däremot en obeväpnad MAV (Micro Aerial Vehicle) som flyger runt över slagfältet.
 

  • Placeras på marken innan användning.
  • Kan fysiskt putta undan EOD roboten vid behov.
  • Används för markera/”spotta” fiender på slagfältet. Deras positioner avslöjas i realtid på ditt lags karta (minimap).
  • Obeväpnad.

 

Exklusivt för recon/sniper-klassen så finns det en transponder som placeras ut på marken och scannar området runtom den efter fiender. Om en fiende går eller springer förbi den så skickar transpondern ut fiendens tillfälliga position i realtid till lagets karta. Den går att förstöra och den går även att ta sig obemärkt förbi genom att krya eller gå ner i ”crouch”. Dessa är istället för de transponders (motionballs) som fanns i Bad Company 2.

 
Klicka alltid in här för det senaste om Battlefield 3, vi håller er självklart uppdaterade!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *