Mad Catz visar mer av sina nya kontroller

MarkMan från Mad Catz visar upp nya kontrollerna och berättar lite om tanken bakom handkontrollerna på MLG i helgen. Ett kort klipp visar också mer hur man byter delar på handkontrollen. Med tanke på hur bra deras arkadstickor är tvivlar jag inte på att kontrollen kommer vara bra, dock ska priset bli intressant att få veta. Är ni osäker på köp så vänta till vi recenserat en. Har ni några frågor så ska jag föra dom vidare till MarkMan och han brukar vara bra på att svara på allt som han får svara på.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/8/5/ps3sverige.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *